It's all about experiencede Jong DUKE

JUBILEUM 60 jaar De jong DUKE 120 jaar De jong Beheer 100 gasten Kop van Zuid in Rotterdam Experience on all levels

Manhattan aan de maas - het prachtige gebied rondom de Kop van Zuid in Rotterdam. Een gebied waar ontzettend veel te beleven is en wat tevens het perfecte decor vormt om je internationale gasten twee dagen te kunnen vermaken.

Op 21 en 22 september 2017 vierde koffiemachine ontwikkelaar en producent de Jong DUKE haar 60-jarig jubileum. Tevens werd tijdens deze gelegenheid het 120-jarig jubileum van de organisatie de Jong Beheer gevierd! Twee dagen lang draaide het om het verkrijgen van nieuwe memorabele experiences en dat is precies waar het eigenaar Maurits de Jong van het familiebedrijf om draait, je gasten iets laten beleven.

We maakten samen met TV-chefkok Ramon Beuk een op maat gemaakt menu voor alle gasten, wat hij persoonlijk kwam toelichten tijdens het donderdagavond diner. De volgende dag stonden de gasten een aantal activiteiten te wachten, welke ze zelf in het voortraject mochten samenstellen. En als je koffiemachines ontwikkelt, kan een bezoek aan UNESCO Werelderfgoed de Van Nellefabriek natuurlijk niet uitblijven.

Room with a view

Inntel Hotels Rotterdam City Centre vormde het HQ voor beide dagen, waarbij de 16e panoramaverdieping een prachtig uitzicht bood tijdens de lezingen en de borrel.

Ook het jubileum van uw organisatie verrassend organiseren?
Neem nu contact op! 

info@kaatenco.nl
+31(0)76 - 88 88 370

Terug naar boven