PaReis CitytripTeam Rockstars IT

Incentive weekend 3 dagen 350 collega's 40 mini-busjes 1 vliegveld Roadtrip of their lives!
Vertrek vanaf Breda International Airport

Een reis naar Parijs: PaReis

Voor onze vrienden van Team Rockstars IT mochten wij de jaarlijkse city trip organiseren naar niks minder dan de stad van de liefde: Parijs. 

Team Rockstars IT heeft een geel - zwart hart dat door de gehele organisatie klopt. Hét incentive weekend wat ieder jaar plaatsvindt, moet indruk maken, verbazen en verbinden. En dat is precies wat we hebben gedaan. 1 weekend, 350 collega’s, 40 mini vans en de landingsbaan van Breda Airport als start van deze epische reis. En dat is nog maar het begin. 

40 busjes voor 350 collega's!
All day radioshow voor onderweg

On y va! 

Elk team ging met elkaar op pad in eigen - uiteraard voorzien van logo en teamnaam - minivan op weg naar Parijs. Uiteraard zorgden we al tijdens de heenreis voor verbinding én entertainment met de eigen Rockstars Hoeraaadio - radiostation, om de reis nóg leuker te maken. Nummers aanvragen, het weerbericht, complimentjes uitdelen en je collega’s leren kennen, het gebeurde allemaal. Onderweg verrasten we keer op keer met unieke locaties, team building activiteiten en heerlijk eten. Een roadtrip met collega’s was nog nooit zó leuk. 

First stop: Chateau de la Fontaine
Second stop: Le Grand Pavillon Chantilly
DNA Saturday
Culture talks
Party all night long

In Parijs aangekomen verrasten we de gasten met een prachtig hotel (uiteraard met uitzicht op la Tour Eiffel), een inspirerende DNA Saturday en een geweldige feestavond tot in de vroege uurtjes om het weekend af te sluiten. Als kers op de taart werd voor ieder een persoonlijk zondag programma gefaciliteerd in en om de Franse hoofdstad. Ooh la la! 

Hotelroom with a view!
K&C Productieteam!

Wil jij ook een op maat samengestelde epische incentive met collega's?

Neem nu contact op! 

info@kaatenco.nl
+31(0)76 - 88 88 370

Terug naar boven