The Ultimate Legend PartyA Brand New Day

CORPORATE PARTY Legendarisch feest Beachclub Rockanje 2 dagen Dinner & Dance
All suited up to party

Als de zon onder gaat..

“Als de zon bijna de horizon raakt, precies dan springt Typhoon uit zijn RIB boot het strand op. Dat wordt legendarisch” – was één van de ideeën tijdens de brainstorm.  

De spirit van A Brand New Day is krachtig en tijdens The Ultimate Legend Party deden we er nóg een schepje bovenop. Tijdens dit feest – mét dresscode – werd nogmaals bevestigd dat ze bij een legendary bedrijf werken. In Beachclub8 in Rockanje genoten alle medewerkers met partner van een feest om nooit meer te vergeten. 

Spoken Word

Muzikale legendes kwamen tot leven. Legendes, iconen die ons tot grotere hoogte laten stijgen, die ons inspireren en onze drijvende kracht zijn op het juiste moment. Tijdens zonsonderdang startte deze avond met een op maat geschreven Spoken Word en opvolgend optreden van Typhoon op het strand. En daarna? Feesten... tot de zon weer op komt!

We gingen terug naar een tijd waarin The Notorius B.I.G. de LA clubs in de Eastcoast hypnotiseerde. Hoe het Franse Daft Punk ‘Around The World’ ging zonder dat Edith Piaf daar ‘Regrette’ van had. En hoe Madonna liever een ‘Like a Virgin’-cocktail dronk.

ABBA Fever
The Legend Himself
Must visit in Rockanje!

En toen de volgende dag de zon weer opkwam? Toen was Beachclub8 weer omgetoverd tot een ZEN-OASE en met het ontbijt uit je dromen, genoot iedereen van A Brand New Day.  

Legendarisch dus!

Even wakker worden

Wil jij ook zo'n legendarisch mooi feest? 

Neem nu contact op! 

info@kaatenco.nl
+31(0)76 - 88 88 370

Terug naar boven