Jaarcongres 2023NVRD

Congres Twee dagen 350 deelnemers
Plenaire zaal
4000 kilo afval in ontwerp
Circular Fashion

Afval van vandaag gebruiken als grondstof voor morgen.

Niet alleen een taak van de publieke afvalbranche, maar van ons allemaal, en dus gebruikten we meer dan 4000 kilo afgedankte kleding en textiel als basis voor het podium ontwerp en zetten we kracht bij het verhaal van de NVRD.

Zoek je grenzen op! 

Tijdens het NVRD jaarcongres 2023, kwamen overheid, publieke bedrijven en dienstverleners uit de publieke afvalbranche bij elkaar. Met uitdagingen op ons pad zoals de circulaire economie, energietransitie, grondstoffenschaarste en de krapte op de arbeidsmarkt, is het de taak aan de afvalbranche om een extra stap in het onbekende te blijven zetten en voorop te blijven lopen.

Deelnemers verlieten hun comfort zone en gingen op zoek naar de grenzen van hun keten. Met het thema - Zoek je grenzen op – vertelden we een verhaal over moed, lef, durf en leiderschap om zo iedereen uit te dagen te veranderen.

Prachtig tweedaags congres op locatie van Reinigingsdiensten Rd4, de afvalinzameling- en verwerkingsorganisatie in de regio Heerlen, waarbij tijdens het event de Broke Ass Millionairs zorgden voor Circulair Fashion Entertainment met kleding uit de afvalstroom van Rd4.

Future Food
Jaap Korteweg (De Vegetarische Slager)
Terug naar boven