Welcome AboardSimwave

OPENING 59 Simulatoren 360-graden beleving 100 VIP-guests 250 Regular guests Jazzclub

Op 19 april opende het meest geavanceerde maritieme simulatiecentrum van Europa - met een glimlach werd iedereen Welcome Aboard geheten!

Simwave, gelegen in Barendrecht, opende haar maar liefst 5000m2 grote simulatiecentrum voor de maritieme sector. In dit centrum komen kapiteins, stuurmannen én machinecrew allemaal samen trainen in één grote simulatie-wereld. Om alle gasten een goede indruk te laten krijgen van de mogelijkheden van het centrum, ontwikkelde we een nogal verrassende openingshandeling.

Vlak voor het moment dat burgemeester Van Belzen, samen met de directie van Simwave, op het punt stond om de welbekende 'rode knop' te drukken, ging het scheepsalarmsignaal af. We startte een 'Muster Drill'. In een strak uitgemeten logistieke verdeling van alle gasten verplaatste iedereen zich onder begeleiding van de aanwezige stewardessen naar het juiste Muster Station. 

Ieder Muster Station bleek één van de grote simulatoren en tezamen in een op maat gemaakte digitale wereld voeren 5 schepen in een armada naar een het (gesimuleerde) eindpunt. Kort na een woordje vanuit directeur Joost van Ree, was het tijd om het centrum in haar volle glorie te ontdekken en te ervaren. In de 'jazz-club' van het pand, werd nogmaals geproost op de opening! 

Jazz club on board
Jazz club on board

Op zoek naar de juiste vorm voor de opening van uw bedrijfspand?
Neem nu contact op! 

info@kaatenco.nl
+31(0)76 - 88 88 370

Terug naar boven