NXT16Zevij-Necomij

CONGRES Jaarlijkse relatiedag 475 gasten Chassé Theater Breda 4 sprekers en 1 cabaretier 1 Award-show voor 3 thema's

Al jaren mogen wij met veel plezier de jaarlijkse relatiedag van Zevij-Necomij organiseren. Met het beproefde concept NXT zorgen we ieder jaar weer voor veel inspiratie en netwerkmogelijkheden voor alle deelnemers. 

Het decor van dit congres is al jaren het Chassé Theater in Breda en ieder jaar blijven we de deelnemers verrassen met nieuwe onderdelen in het programma. Voor het programma van 2016 stond voor het eerst een Award-show op het programma, een verrassende toevoeging aan het congres waarbij de 'beste leverancier van 2016' door een jury werd verkozen. Naast de Award-show stond de deelnemers ook een gebalanceerd sprekersprogramma te wachten. Met korte lezingen van maximaal 15 minuten van onder andere Roeland Dietvorst en Erben Wennemars, stond in de middag keynote Daan Roosegaarde op het toneel. Op naar NXT18! 

Wrap-up door Bert Gabriëls

Het plenair programma afsluiten met een glimlach - de Vlaamse Stand-up comedian Bert Gabriëls zorgde ervoor! Door iedereen in de zaal kennis te laten maken met de kunst van het omdraaien van regeltjes. 

Ook uw relaties tijdens een congres laten verrassen?
Neem nu contact op! 

info@kaatenco.nl
+31(0)76 - 88 88 370

Terug naar boven