Gemeente Zundert + Surplus Manteldragers van Zundert

Campaign Meer aandacht Portrettering Online + offline
Mooi eerbetoon

‘Manteldragers van Zundert’ in de schijnwerpers

Op de Dag van de Mantelzorger startte, de campagne ‘Manteldragers van Zundert’. Vóór het Raadhuis, op de Markt in Zundert, kon iedereen de expositie bewonderen. Via de campagne werden Zundertse mantelzorgers in beeld gebracht en benoemd tot manteldragers. Ze werden op deze manier op een figuurlijke troon geplaatst en kregen daarmee de waardering die ze verdienen.

Naast de waardering aan de mantelzorgers was het ook een moment om Surplus Zundert (voorheen Stichting Welzijn Zundert) onder de aandacht te brengen. Zij ondersteunen mantelzorgers in Zundert door het bieden van informatie, advies, voorlichting, (praktische) ondersteuning, begeleiding en deskundigheidsbevordering. Het is belangrijk dat mantelzorger de weg weten te vinden naar Surplus Zundert.
 

Plein vol trotters

De expositie is een eerbetoon aan lokale mantelzorgers.

Veel Zundertenaren zijn mantelzorger en geven - naast opleiding, baan, gezin en andere verplichtingen - vrijwillig hulp aan een ander. De ander staat vaak dicht bij hen. Het krijgen van deze zorg is erg fijn, het geven van deze zorg is fysiek en mentaal zwaar. Mantelzorgers leveren een belangrijke bijdrage aan de gezondheidszorg in Nederland en verdienen daarom veel waardering.
 

Portret van 2 meter

Ontmoetingen genereren

Wethouder Twan Zopfi, portefeuillehouder Zorg en Welzijn, verrichtte de officiële opening van de expositie.

“We willen komend jaar onze waardering op een meer verbindende manier invullen”, aldus wethouder Zopfi. Vandaar het voornemen om een speciaal evenement te houden voor mantelzorgers. “Daar komen ze met elkaar in contact. Zo is er de mogelijkheid om ervaringen te delen.”

Deze campagne was in samenwerking met Gemeente Zundert en Surplus, waarbij KAAT&CO verantwoordelijk was voor het portretteren, de bijbehorende verhalen, website, online campagne en productie van de expositie.
 

Op het van Gogh plein

Wil jij ook zo’n mooie campagne? 

Neem nu contact op! 

info@kaatenco.nl
+31(0)76 - 88 88 370

Terug naar boven