Chapter ZeroTeam Rockstars IT

Festival 24 uur lang feest Corona oplossing Een gemiddelde score van 9.4!
Een dag vol activiteiten

23 uur, 59 minuten en 59 seconden.

Wat doe je als je 3 weken voor je festival te horen krijgt dat een meerdaags event niet kan doorgaan? Je maakt er natuurlijk een 24 uur festival van! Althans een bijna 24 uurs festival. Dat is wat KAATENCO organiseerde voor Team Rockstars IT. Een legendarisch mooi feest van 23 uur, 59 minuten en 59 seconden.

In het water en in de lucht

Een dag vol activiteiten

Het feest voor ABND was inderdaad niet zomaar een feest, het was legendarisch. Jouw persoonlijke legend was namelijk de dresscode. Iedereen kwam verkleed als zijn of haar ultieme legende. Zo liepen Micheal Jackson, Thor, Pablo Escobar en Sinterklaas samen over dansvloer. Maar niet alleen was de dresscode legendarisch, ook de optredens op het feest waren legendarisch. De kick-off van het feest was een top performance van Tyfoon, die bij zonsondergang in een speedboot het strand op kwam varen. Na het een prachtige spoken word van Tyfoon kon het feest echt beginnen. Helaas kon het feest door corona echter niet de hele nacht doorgaan, om 12 uur moesten de deuren dicht. Maar daar hadden we toch nog een aas achter de hand. De trip terug naar het hotel was letterlijk en figuurlijk ‘het laatste rondje’. Met drie partybussen zijn we vanuit de feestlocatie naar het hotel afgereisd, een feestelijke afsluiting voor de legendarische avond. 

We are it
Rocken op de muziek
Gemiddeld een 9.4!

What-a-day&night

Na zo’n heerlijke avond feesten is het natuurlijk voor iedereen bijkomen. Samen met ABND hebben we de ‘morning after’ ervoor gezorgd dat iedereen lekker in de watten werd gelegd op de zondag ochtend zen ochtend. Dezelfde prachtlocatie aan zee was de ochtend erna namelijk omgetoverd tot een heerlijk resort waar iedereen lekker kon ontbijten, yoga kon volgen, gemasseerd worden en lekker tot rust kon komen op het strand. 

Rock on

Wil jij ook zo'n legendarisch festival? 

Neem nu contact op! 

info@kaatenco.nl
+31(0)76 - 88 88 370

Terug naar boven