15 Years Celebrating TogetherA Brand New Day

Corporate party 40 meter cocktailbar Acts & entertainment Big party
Aankomst in het prachtige Werkspoorkathedraal
Champagne angels!

Celebration to the MAX!

Met de mogelijkheden van events vol in de spotlights, organiseerden we voor A Brand New Day 15 years (+1,5) Celebrating Together. Cocktails gemaakt door de beste shakers van Nederland, entertainment vanuit iedere hoek van de zaal en uitbundig feest op iedere vierkante meter van de De Werkspoorkathedraal in Utrecht. 

We deelden de prachtige industriële eventlocatie op in meerdere area's met doeken, welke gedurende de avond open en dicht konden. Op deze manier creëerden we de mogelijkheid om een ruimte altijd precies groot genoeg te maken voor een gezellige feest-sfeer. Geen enkele gast kwam op deze manier binnen in een te grote ruimte, simpelweg omdat niemand dat fijn vindt! 

Cheers to 15 years A Brand New Day

Vanuit de grootste tijdelijke cocktailbar van Nederland - maar liefst 40 meter lang en 10 meter hoog! - proostten we gezamenlijk op 15 jaar A Brand New Day en kon het feest vervolgens écht van start. 

De Koorbazen

Na net streetfood-festival en de toost vanuit de cocktailbar, openden we de mainstage area met een indrukwekkende openingshow. De Koorbazen trapte af met een spectaculair a capella optreden met 50 zangers, om vervolgens opgevolgd te worden door een Gospel Choir.

Can't you feel A Brand New Day? 

Xander de Buisonjé
La Fuente
Special effects everywhere!
The Dirty Daddies

Wil jij ook jouw jubileum groots en uitbundig vieren? 

Neem nu contact op! 

info@kaatenco.nl
+31(0)76 - 88 88 370

Terug naar boven